Om BonBot

Att få mat och dryck anpassad efter sina personliga preferenser och smaklökar ska vara busenkelt. Hos oss är smakupplevelsen alltid smidigt skräddarsydd, noga komponerade av vårt kulinariska team och preppad av våra robotar. Samtidigt som vår digitala plattform ser till att allt flyter på. Och när det inte gör det så är det våra medarbetare som med ett genuint bemötande ser till att det ändå löser sig för våra gäster.

Vi är ett litet team med stor erfarenhet inom restaurang och tech. Vi har precis påbörjat vår resa mot att bli en världsledande robotiserad cafékedja. Genom att använda robotar, automation och tech kan vi investera i hög kvalitet och skapa nya gästupplevelser. Som dessutom är vänliga både för vår planet och plånboken! Varje vecka, ibland varje dag, lär vi oss nya saker om hur vi kan förbättra vår verksamhet. När vi lär oss ändrar vi också våra metoder och rutiner för att bli ännu bättre.

Vår första enhet ligger på Sturegatan invid Humlegården och under sommarsäsongen driver vi en mobil enhet utanför Tekniska Museet, till sommaren 2023 kommer vi öppna enhet nr 3 i Stockholmsområdet.  Gästen beställer och betalar sina produkter i vår egenutvecklade mobilapp

Vi söker glada, utåtriktade och energiska medarbetare som brinner för att skapa  bästa gästupplevelse i högt tempo! Att ha en vilja att lära sig nya saker och förstå hur saker fungerar är egenskaper vi värdesätter,  vi utvecklas hela tiden och det blir roligast om vi lär oss tillsammans.

För att passa in i vårt team behöver du gilla teknik, service med hög kvalité på det du levererar och givetvis älska mjukglass och kaffe (att prova våra produkter ingår såklart i jobbet). 

Restaurang och foodservice vana är meriterande, men attityd går före erfarenhet!

 

En dag på BonBot kan se ut så här:

-Efter att ha säkerställt kvalité på våra produkter och sett till att vår robot har förutsättningar för att möta våra gäster, möter även du våra gäster, guidar vid eventuella frågor i våra app och ser till att gästerna trivs hos oss.

– På slutet av  dagen vidtar stängningsrutiner alltifrån återigen kvalitétssäkring av glass och kaffe till rengöring av maskiner och utrustning.

-Givetvis ingår även att utföra dagliga mat säkerhetsrutiner. 

 

Du är:

-Glad, utåtriktad och har hög energinivå

-Älskar att ge världens bästa service!

-Gillar högt tempo

-Ansvarstagande och noggrann

-Tycker om att jobba både i team och självständigt

Alltid intresserad av att lära dig nya saker

-Nyfiken på hur saker fungerar

-Tillgänglig för arbete både vardag och helg

-Talar och förstår svenska och/eller engelska

-Vill vara en del av en startup och utveckla framtidens cafe upplevelse

 

Tjänsterna avser hel och deltid , från maj och avser varierande arbete på våra tre enheter i Stockholm.

Vi intervjuar och anställer löpande så tveka inte att skicka in din ansökan direkt, med cv och foto, till:

work@bonbot.com